dual forms almond/stiletto 60 stuks

Artikel 4 van 26
€ 2,95 (inclusief btw)

Dual forms voor polygel Almond / stiletto transparant 60 stuks

Draag je graag lange nagels, maar heb je geen tijd voor tijdrovende extensions bij een nagelspecialiste? Uw extensievaardigheden zijn niet bevredigend en u wilt uw hand op een hoger niveau van styling proberen dan een gewone gellak op een natuurlijke nagelplaat?

Kies voor een innovatieve oplossing, namelijk dual form tips, waarmee u in enkele ogenblikken een perfecte, technische vorm krijgt. Een methode die het gezicht van moderne nagelstyling verandert. Een moment is genoeg om uw handen onherkenbaar te laten veranderen. Verzorgde en lange nagels binnen handbereik.

De tips zijn gemaakt van een zeer sterke maar uiterst flexibele ABS-kunststof. Ze barsten of breken niet tijdens applicatie en gebruik.

Een innovatieve oplossing die uw perspectief zal veranderen:

  • Herbruikbaar product! Deze vormen eindigen nooit.
  • Een volledige set zoals uit de beste salon in slechts 45 minuten!
  • 4x gemakkelijker, 3x efficiënter, 2x betrouwbaarder - u hoeft zich geen zorgen meer te maken over scheuren en deuken veroorzaakt door technische fouten bij het plaatsen.
  • Perfecte, gelijkmatige structuur van elke nagel dankzij de voorgevormde vorm - je hoeft je geen zorgen te maken dat de vorm van elke nagel zal verschillen van de rest.
  • Het vermogen om zo lang te werken als je nodig hebt - blijf verbeteren - alles wat je nodig hebt is een penseel gedrenkt in slip-oplossing om overtollig product af te vegen.
  • Een nauwkeurige lengteschaal op de tip is een bijkomend voordeel dat uw werk gemakkelijker zal maken.

Gebruiksaanwijzingen:

  1. Pas de juiste maten van de dubbele vorm aan de nagel aan.
  2. Reinig, droog en vijl de natuurlijke nagels grondig. Bereid u voor met behulp van standaardmethoden zoals voor een polygel of acryl extensie / toepassing. Breng een basis aan voor extensie.
  3. Breng de juiste hoeveelheid polygel aan op de dubbele mal en breng voorzichtig aan op de nagel.
  4. Hard uit in de lamp volgens de acrylgel instructies. Nadat je hem uit de lamp hebt gehaald, til je de dubbele vorm voorzichtig op, breng zo nodig een top aan, bijv. Rubber Doctor top MollyLac.

Hoeveelheid: 60 stuks

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss