-20%

gellak set met uv/led lamp 54 w - 3 kleuren kiezen

Artikel 10 van 10
€ 49,75 € 39,95 (inclusief btw)

Gellak set

Altijd al met een gellak manicure willen beginnen. Start nu met deze supervoordelig complete gellak set.

Dit ideale gellak starterspakket biedt 3 prachtige kleuren naar keuze + een base/top van topkwaliteit. Goedkoop is duurkoop? dit merk bewijst het tegendeel. Gegarandeerd minimaal 2 weken prachtig gelakte nagels zonder chippen.
U ontvangt dus 3 kleuren 
en 1x een base/topcoat 

Plaats de 3 kleurnummers bij opmerkingen op het bestelformulier - maak hier uw keuze 

Inhoud complete gellak starterpakket set:

Nederlandse handleiding
lamp 54 watt - geschikt voor het uitharden van alle soorten gels en gellakken (zonder bodemplaat)
1 x primer 7ml
3 x 5 gram color gellak naar keuze
1x 5 gram base/top
2 x zebravijlen
1 x bufferblok - kleur on random
1x cuticle pusher
1 x aceton 100ml
1 x cleaner 100ml

Al onze producten voldoen aan de Europese verordening betreffende cosmetische producten en bevat absoluut geen MMA, maar EMA, de polyethylmethacrylate. Keuringsinstanties binnen de Nagelbranche adviseren nagelstudio's om alleen op EMA gebaseerde veilige gel producten te werken.

UV / LED 54W  Nagellamp Wit 

Info bijgeleverde gratis uv/led lamp

De Allelux X3 lamp is het antwoord op tal van vragen van stylisten! Maak kennis met het model dat perfect is voor zowel manicure als pedicure. De strategische opstelling van de LED's zorgt ervoor dat elke plaats op de nagel goed wordt uitgehard.

Deze lamp wordt geleverd met een losse stekker, zodat je de lamp zowel op het stroomnet als op b.v een computer of powerbank kunt aansluiten.

De lamp heeft veel kracht, uniek design en een handige hand/voet opening. Ergonomische vorm, gebruiksgemak en intuïtieve bediening zijn slechts enkele van de vele voordelen van dit model. Hij is compact van formaat, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen. 

Dankzij de dubbele LED-technologie verdeelt de lamp het licht gelijkmatig en betrouwbaar, waardoor je styling op elke plek perfect wordt uitgehard. In tegenstelling tot andere lampen hoeft u geen lamp te vervangen en is het veel efficiënter, en uw werk is efficiënter en sneller.

Door het formaat van de lamp kunt u uw hand vrij insteken zonder dat u uw duimen apart hoeft te verharden!

Dankzij de losse aan te sluiten USB stekker, gebruik je hem dus ook onderweg met de USB voeding! Door bijvoorbeeld verbinding te maken met een powerbank of een computer. Dit is een unieke oplossing! Dus geen stroom in de buurt? probleem opgelost.

Deze lamp heeft 3 Timer instellingen:
30 sec.
60 sec.
90 sec.

Technische data:

 • Voeding:  5V, 2V 
 • Maximaal vermogen:  54W
 • Aantal UV-LED's:  18 stuks
 • Golflengte:  365 + 405 nm

Dimensies:

 • Breedte:  ongeveer 180 mm
 • Hoogte:  ongeveer 70 mm
   

  Handleiding gellak set 

  1- Was uw handen en duw met een cuticle pusher of houten bokkenpootje de nagelriemen naar achter.

  2- Vijl de gehele nagel met een wit block tot dat de glans van de nagel is verdwenen en neem de vijlrestjes weg met b.v een borsteltje. 

  3- Breng eventueel een dun laagje primer aan, (strijk het kwastje langs de rand van het flesje) zorg dat de primer de huid niet raakt en wacht weer even totdat deze ook droog is.

  4- Breng een dun laagje base/top gel aan op de nagelplaat vergeet het toprandje (voorkant) van de nagel niet. Nu kan de nagel voor 30 tot 60 seconden in een LED of UV LED lamp of ongeveer 2 minuten in een UV lamp (36 watt). Let op! Er blijft na het uitharden van de base en kleur gellak altijd een plakkerig laagje achter, dit hoort zo en deze mag niet verwijderd worden. De laatste laag top gellak base/top geeft glans aan je nagels. Verwijder het plaklaagje met een cleaner.
  De beste manier van uitharden is
  2 x 4 vingers en 1 maal de 2 duimen.

  Heeft u een acryl of gel kunstnagel volg alleen onderstaande stappen.

  5- Kies de gewenste kleur gellak en schudt het flesje altijd goed voordat je het gaat gebruiken. Breng vervolgens een dun laagje aan op de nagel. Voorkom dat de gellak op de huid komt. Het is niet erg wanneer de lak niet in één keer goed dekt. Soms is 1 laagje voldoende maar twee dunne laagjes is altijd beter dan één dikke laag.

  5- De nagel kan nu onder de lamp voor ongeveer 30 tot 60 seconden in een LED of UV LED lamp en voor ongeveer 2 minuten in een UV lamp.

  6- Herhaal stap 5 eventueel nog een keer.

  7- Breng nu de base/top gellak aan op de nagel voor de finishing touch en laat dit uitharden in een LED lamp of UV LED voor ongeveer 60 tot 90 seconden en voor ongeveer 2 minuten in een UV lamp. De base/top gellak laat een plakkerig laagje achter die je kunt verwijderen met een cleanser . Voorkom dat de base/top op de huid of in de nagelriemen komt.

  8- Aanschouw de prachtige glans.

  9- Breng op de nagels eventueel wat nagelriemolie aan en masseer deze lichtjes in.

  Het verwijderen van de gel lak:

  Je kunt speciale wraps gebruiken, of soaker clips, of je kunt een wattenbolletje in aceton of gel polish remover drenken en met een stukje aluminiumfolie om de vinger draaien. Laat de vloeistof ongeveer 10 minuten inwerken.

  Pak nu het houten bokkenpootje erbij en “schraap” voorzichtig de gel eraf.

  Heeft u een acryl of gel kunstnagel dan kunt u de gellak afvijlen met een 100/180 gritt vijl.
  Gebruik geen aceton dit beschadigt de kunstnagel.
   

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss