-35%

gellak set nude collection 6 kleuren + base/top

Artikel 11 van 29
€ 41,65 € 26,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Gelak set Nude

Maak kennis, of vul aan, onze prachtige NTN gellak is al jaren een grote hit in de nagelindustrie. 

Deze gellak set is een echte must have, houd je van nude kleuren kies dan voor deze supervoordelige gellak starterspakket met de mooiste nude kleuren.

De kleuren zijn goed met elkaar te combineren en je krijgt er bovendien een gratis base/topcoat bij.

Wil je je collectie uitbreiden? alle bovenstaande kleuren en heel veel andere kleuren en soorten vind je onder de volgende link:
gellak
 

Handleiding gellak set NUDE

1- Was uw handen en duw met een cuticle pusher of houten bokkenpootje de nagelriemen naar achter.

2- Vijl de gehele nagel met een wit block tot dat de glans van de nagel is verdwenen en neem de vijlrestjes weg met b.v een borsteltje. 

3- Breng eventueel een dun laagje primer aan, (strijk het kwastje langs de rand van het flesje) zorg dat de primer de huid niet raakt en wacht weer even totdat deze ook droog is.

4- Breng een dun laagje base/top gel aan op de nagelplaat vergeet het toprandje (voorkant) van de nagel niet. Nu kan de nagel voor 30 tot 60 seconden in een LED of UV LED lamp of ongeveer 2 minuten in een UV lamp (36 watt). Let op! Er blijft na het uitharden van de base en kleur gellak altijd een plakkerig laagje achter, dit hoort zo en deze mag niet verwijderd worden. De laatste laag top gellak base/top geeft glans aan je nagels. Verwijder het plaklaagje met een cleaner.
De beste manier van uitharden is
2 x 4 vingers en 1 maal de 2 duimen.

Heeft u een acryl of gel kunstnagel volg alleen onderstaande stappen.

5- Kies de gewenste kleur gellak en schudt het flesje altijd goed voordat je het gaat gebruiken. Breng vervolgens een dun laagje aan op de nagel. Voorkom dat de gellak op de huid komt. Het is niet erg wanneer de lak niet in één keer goed dekt. Soms is 1 laagje voldoende maar twee dunne laagjes is altijd beter dan één dikke laag.

5- De nagel kan nu onder de lamp voor ongeveer 30 tot 60 seconden in een LED of UV LED lamp en voor ongeveer 2 minuten in een UV lamp.

6- Herhaal stap 5 eventueel nog een keer.

7- Breng nu de base/top gellak aan op de nagel voor de finishing touch en laat dit uitharden in een LED lamp of UV LED voor ongeveer 60 tot 90 seconden en voor ongeveer 2 minuten in een UV lamp. De base/top gellak laat een plakkerig laagje achter die je kunt verwijderen met een cleanser. Voorkom dat de base/top op de huid of in de nagelriemen komt.

8- Aanschouw de prachtige glans.

9- Breng op de nagels eventueel wat nagelriemolie aan en masseer deze lichtjes in.

Het verwijderen van de gel lak:

Je kunt speciale wraps gebruiken, of soaker clips, of je kunt een wattenbolletje in aceton of gel polish remover drenken en met een stukje aluminiumfolie om de vinger draaien. Laat de vloeistof ongeveer 10 minuten inwerken.

Pak nu het houten bokkenpootje erbij en “schraap” voorzichtig de gel eraf.

Heeft u een acryl of gel kunstnagel dan kunt u de gellak afvijlen met een 100/180 gritt vijl.
Gebruik geen aceton dit beschadigt de kunstnagel.

 

 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss