MEGA aanbieding

gellak set met 120 watt lamp

Artikel 5 van 10
€ 69,95 € 49,95 (inclusief btw)

Gellak Set met 120W witte lamp

Altijd al een start willen maken om zelf je gellak nagels te maken?

Dat kan! In deze gellak set vind je speciaal geselecteerde producten om een ​​duurzame en mooie gellak manicure te maken zoals in een gerenommeerde schoonheidssalon!

De laagst mogelijke prijs - speciaal voor jou! Eén ding is zeker: probeer het en u wilt nooit meer anders. Stylen was nog nooit zo makkelijk! en wil je meer kleurtjes of soorten bekijk dan HIER ons uitgebreide assortiment met wel 250 kleuren.

Wat zit er in de gellak set?

 1. 1 x UV/LED 120W nagellamp voor alle soorten gellak en gel
 2. 1 x Ntn Premium zuurvrije primer
 3. 1 x Olie met bananengeur 5 ml nr. 12
 4. 4 x  gellak 5 g Ntn Premium: 6, 34, 73, 75
 5. 1 x Extra base Ntn Premium base voor hybride lakken 5 g
 6. 1 x Dry top Ntn Premium zonder plaklaag voor gellak 5 g
 7. 1 x nagelvijl 80/80
 8. 1x Nagelvijl breed 100/100
 9. 1 x Polijstblok wit NTN Premium 240/240
 10. 1 x Reinigingsvloeistof voor het ontvetten van de nagelplaat Ntn Premium 100 ml
 11. 50 x stofvrije celstofdeppers
 12. 1 x glassteentjes SS10 licht saffier 50 st
 13. 1 x sieraden diamanten bouillon
 14. 1 x BN-1578 nagelwaterstickers

UV/LED 120W nagellamp voor Alle alle soorten gels en gellak.

Innovatieve, energiebesparende lamp met megavermogen - een van de grootste op de markt verkrijgbaar 120W!

U bent altijd zeker van een perfect uitgehard product, ook op uw duimen! Gelijkmatige, maar vooral permanente verharding en vrijheid - met de lamp kunt u comfortabel de hele hand inbrengen. De megasterke lamp combineert een combinatie van werk in twee golflengtebereiken - 365nm en 405nm.

Ultrasnelle uitharding van alle soorten gellak, bouwgel en topcoats. Je kunt er zeker van zijn dat de lamp je nooit in de steek zal laten.

We hebben lang gewerkt aan een lamp die aan alle verwachtingen van de klant kon voldoen. Dat is gelukt - we hebben een perfect product gelanceerd met een ideaal design, waar geen enkele zichzelf respecterende nagelstylist zich voor zou schamen.

Een combinatie van perfecte uitstraling en buitengewone functionaliteit.

Mooie, witte kleur en modern design is een garantie dat niemand onverschillig aan deze lamp voorbij zal gaan! Verras en trek blikken aan.

Handleiding gellak set

Handleiding uv gellak

1- Was uw handen en duw met een cuticle pusher of houten bokkenpootje de nagelriemen naar achter.

2- Vijl de gehele nagel met een wit block tot dat de glans van de nagel is verdwenen en neem de vijlrestjes weg met b.v een borsteltje. 

3- Breng eventueel een dun laagje primer aan, (strijk het kwastje langs de rand van het flesje) zorg dat de primer de huid niet raakt en wacht weer even totdat deze ook droog is.

4- Breng een dun laagje basegel aan op de nagelplaat vergeet het toprandje (voorkant) van de nagel niet. Nu kan de nagel voor 30 tot 60 seconden in een LED of UV LED lamp of ongeveer 2 minuten in een UV lamp (36 watt). Let op! Er blijft na het uitharden van de base en kleur gellak altijd een plakkerig laagje achter, dit hoort zo en deze mag niet verwijderd worden. De laatste laag top gellak no wipe heeft geen plaklaagje. De beste manier van uitharden is
2 x 4 vingers en 1 maal de 2 duimen.

Heeft u een acryl of gel kunstnagel volg alleen onderstaande stappen.

5- Kies de gewenste kleur gellak en schudt het flesje altijd goed voordat je het gaat gebruiken. Breng vervolgens een dun laagje aan op de nagel. Voorkom dat de gellak op de huid komt. Het is niet erg wanneer de lak niet in één keer goed dekt. Soms is 1 laagje voldoende maar twee dunne laagjes is altijd beter dan één dikke laag.

5- De nagel kan nu onder de lamp voor ongeveer 30 tot 60 seconden in een LED of UV LED lamp en voor ongeveer 2 minuten in een UV lamp.

6- Herhaal stap 5 eventueel nog een keer.

7- Breng nu de top gellak no wipe aan op de nagel voor de finishing touch en laat dit uitharden in een LED lamp of UV LED voor ongeveer 60 tot 90 seconden en voor ongeveer 2 minuten in een UV lamp. De top gellak no wipe moet dus wel geheel droog aanvoelen. Voorkom dat de top op de huid of in de nagelriemen komt.

8- Aanschouw de prachtige glans.

9- Breng op de nagels eventueel wat nagelriemolie aan en masseer deze lichtjes in.

Het verwijderen van de gel nagellak:

Je kunt speciale wraps gebruiken, of soaker clips, of je kunt een wattenbolletje in aceton of gel polish remover drenken en met een stukje aluminiumfolie om de vinger draaien. Laat de vloeistof ongeveer 10 minuten inwerken.

Pak nu het houten bokkenpootje erbij en “schraap” voorzichtig de gel eraf.

Heeft u een acryl of gel kunstnagel dan kunt u de gellak afvijlen met een 100/180 gritt vijl.
Gebruik geen aceton dit beschadigt de kunstnagel.

 


 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss