glazed donut nails (Hailey Bieber)

Artikel 42 van 185
€ 2,95 (inclusief btw)

Glazed donut nails 0,3 g

Glazed donut nails is een Hailey Bieber look nagel poeder in een echte celebrity-stijl! en momenteel helemaal hot trendy.

Het creëert een oppervlak met een licht parelmoer- en spiegeleffect op de nagel, dat, afhankelijk van de lichtinval, zilver of metallic wit glanst. Bij kunstlicht verrast het ook met microscopisch kleine glitterstippen in roze tinten en delicaat metallic pastelblauw. 

Hailey is een stof waar alle fans van manicure dol op zullen zijn, vooral de effecten met zijn elegante, maar originele stijl. Het ziet er geweldig uit op alle felle pastelkleuren - roze, melkachtig wit en beige, waardoor ze een ongewoon effect krijgen van een penseel met een metallic mist. 

Hailey is een tijdloos effect dat je outfit op subtiele wijze verandert in een glinsterende, parelmoerachtige ondergrond in een universele kleur. De dekking is ongeveer 40%. Het effect maskeert de basiskleur niet, maar verandert de tint zachtjes in een lichtere tint, waardoor deze een delicate zilvertint krijgt.

Gebruiksaanwijzingen:

  1. Breng top no wipe aan op de nagels die eerder zijn gelakt met gellak of een kleurgel. 
  2. Zodra je je hand uit de lamp haalt, wrijf je het stof van Hailey in je nagels. Dit doe je met een applicator of vingertop.
  3. Breng de top opnieuw aan en hard uit.  

Capaciteit: netto gewicht 0,3 g, verpakt in een pot van 3 ml

 

 

chrome
glazed donut

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss