Sorteer op
 • rubber base no excess
  rubber base no excess

  EEN RUBBEREN BASIS VOOR HYBRIDE VERNISSEN GUMMY BASE 2IN1 PREMIUM Kleurrijke 2in1 rubber base voor nagels van Ntn Premium ! Versterk en kleur je nagels! Maak kennis met het product voor speciale taken - Gummy Base.

  Als je…

  € 4,95
 • rubber base sandstorm 5 gram
  rubber base sandstorm 5 gram

  EEN RUBBEREN BASIS VOOR HYBRIDE VERNISSEN GUMMY BASE 2IN1 PREMIUM Kleurrijke 2in1 rubber base voor nagels van Ntn Premium ! Versterk en kleur je nagels! Maak kennis met het product voor speciale taken - Gummy Base.

  Als je…

  € 4,95
 • rubberbase sleeping beauty 5 gram
  rubberbase sleeping beauty 5 gram

  EEN RUBBEREN BASIS VOOR HYBRIDE VERNISSEN GUMMY BASE 2IN1 PREMIUM Een 2in1 rubber base, met een lichte pink zweem, voor nagels van Ntn Premium ! Versterk en kleur je nagels! Maak kennis met het product voor speciale taken - Gummy…

  € 4,95
 • rubberbase Claresa (19) milky white gold
  rubberbase Claresa (19) milky white gold

  Rubberen basis 5 gram

  Wil je de milk ombre style hybride nagels uitproberen , maar dan net even anders? Onze rubberen basis maakt het voor u mogelijk - melkwitte kleur met prachtige gouden vlekjes ... moeilijk te…

  € 5,95
 • rubber base clear premium 5 gram
  rubber base clear premium 5 gram

  Ook zo enthousiast over onze premium gellak? Nu ook een premium rubberbase, geschikt als base voor de gellak kleurlakken, je kunt er de nagel mee opbouwen, verstevigen, gescheurde nagels repareren en de nagelplaat…

  € 4,95
 • rubber base clear 10ml
  rubber base clear 10ml

  rubberbase gel voor het bouwen van een nagel en voor een nagelversteviging, een base en bouwgel - buildergel ineen.

  Droom je van lange, goed verzorgde nagels? Met de nieuwste rubber basecoat kweek je zonder problemen gezonde,…

  € 9,95
 • rubber base fiber clear 10ml
  rubber base fiber clear 10ml

  Een zelfnivellerende, dichte base coat met een unieke rubberbase formule met daarin extreem dunne vezels.

  Rubberen base Fiber clear10 mlOp zoek naar een revolutionair product waarmee je op de beste manier voor je nagels kunt…

  € 9,95
 • rubber base semi cover blue silk
  rubber base semi cover blue silk

  Rubber base 2in1 SEMI COVER Blue Silk 10 g Nieuw in nagelstylering Maak kennis met de unieke 2 in1 producten - pastel rubber base

  Alles wat je nodig hebt om dit seizoen te genieten van een prachtige manicure, die niet alleen…

  € 9,95
 • rubberbase silky shimmer 10ml
  rubberbase silky shimmer 10ml

  Base van rubber vezel MollyLac Silky Shimmer Hybride basis van 10 mlGa voor een revolutionair product de rubber base waarmee je je nagels op de best mogelijke manier kunt verzorgen. De innovatieve formule zal volledig beschermen…

  € 9,95

Wat is rubberbase?

Een rubberbase gel is niet alleen geschikt als basis voor kleurlakken maar je kunt met een rubberbase ook een nagel  opbouwen, verstevigen, gescheurde nagels repareren en zelfs de nagelplaat verlengen. 
Rubberbase nagels is een innovatief product. De flexibele bouwbasis zal een grote versterking zijn en bescherming bieden. Het is uiterst flexibel, werkt perfect samen met je natuurlijke nagel en voorkomt afbrokkelen van de nagel. Door de dikke consistentie loopt de rubberbase gellak niet in de nagelriemen. Het heeft  zelfnivellerende eigenschappen.

Alle voordelen van een rubberbase

 • Het zorgt ervoor dat je manicure langer meegaat Het is een gel op een rubber basis en biedt meer flexibiliteit. Ze creëren een beter oppervlak waarop je gellak zich kan hechten, waardoor ze beter op je nagels hechten.  Het versterkt je natuurlijke nagel.

 • Rubber gels zijn dikker dan gewone base gels. Door deze extra dikte kunnen ze je natuurlijke nagels beschermen, vooral als ze erg dun zijn.

 • Het helpt voorkomen dat je nagels breken, Gel op basis van rubber helpt ook om je nagels flexibeler te maken, wat betekent dat je nagels kunnen buigen zonder te breken. Dit helpt als je zwakke en broze nagels hebt die gemakkelijk kunnen breken of barsten.

 • Rubberbase voorkomt dat de gel in de nagelriemen loopt en je kunt gemakkelijk elke nagelvorm bouwen;
   
 • Nagelverlenging - met een rubber base kun je nagels tot 1 centimeter verlengen;
   
 • Nagels uitlijnen - de rubberen base gel is perfect voor problematische nagels. Maakt oneffenheden perfect glad en egaliseert de kleur van de nagels;
   
 • Manicure in mooie kleuren - wist je dat rubberbases en hun uitstekende dekking ervoor zorgen dat je geen  kleur gellak hoeft te gebruiken om een ​​prachtig nageldesign te krijgen? Gewoon een top erover en klaar!

Gebruiksaanwijzing rubberbase:

We raden aan om het te gebruiken op een eerder voorbereide en ontvette nagelplaat.

1. Optioneel - We passen ACID / ACID-FREE PRIMER toe om de nagelplaat te etsen en de hechting van het de rubber base te vergroten.
2. Om de nagel op te bouwen, moet de eerste laag dunner zijn. Hard uit in een UV / LED-lamp - 60 seconden;
3. Na uitharding in de lamp brengen we een tweede, dikkere bouwlaag aan waarmee je de nagel kunt opbouwen.
Hard uit in een UV / LED-lamp - 60 seconden;
4. Rubber base nagels hoeven niet te worden gecleanst (=plaklaagje verwijderen) voordat de kleur gellak wordt aangebracht. De dispersielaag verhoogt de hechting van gellak.

Hoe verwijder je rubberbase?

We verwijderen de rubberbase gel handmatig met behulp van een vijl- / freesmachine, of met een op aceton gebaseerde verwijderaar.
Hierbij zijn onze soaker clips ideaal, je doordrenkt een half wattenschijfje of bolletje watten met gellak remover of aceton en plaats deze op de nagel. Zet nu de soaker clip en na ongeveer 10 minuten kun je het geheel verwijderen om vervolgens met een orange woodstick de rubberbase van de nagelplaat te duwen.

 

 

© 2009 - 2022 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss