Sorteer op
 • rubber base fiber clear 10ml
  rubber base fiber clear 10ml

  Een zelfnivellerende, dichte base coat met een unieke rubberbase formule met daarin extreem dunne vezels.

  Rubberen base Fiber clear10 mlOp zoek naar een revolutionair product waarmee je op de beste manier voor je nagels kunt…

  € 9,95
 • rubberbase pink glam fiber 10ml
  rubberbase pink glam fiber 10ml

  Base van rubber vezel MollyLac Pink Glam Hybride basis van 10 mlGa voor een revolutionair product de rubber base waarmee je je nagels op de best mogelijke manier kunt verzorgen. De innovatieve formule zal volledig beschermen en…

  € 9,95
 • rubber base clear 10ml
  rubber base clear 10ml

  rubberbase gel voor het bouwen van een nagel en voor een nagelversteviging, een base en bouwgel - buildergel ineen.

  Droom je van lange, goed verzorgde nagels? Met de nieuwste rubber basecoat kweek je zonder problemen gezonde,…

  € 9,95
 • rubber base clear premium 5 gram
  rubber base clear premium 5 gram

  Ook zo enthousiast over onze premium gellak? Nu ook een premium rubberbase, geschikt als base voor de gellak kleurlakken, je kunt er de nagel mee opbouwen, verstevigen, gescheurde nagels repareren en de nagelplaat…

  € 5,95
 • rubber base angels only
  rubber base angels only

  Rubberen basis 2in1 Angels only 10 g No.22. Angels Only - een delicate, maar zeer energieke kleur van koel, wit paars.

  Een fenomenaal 2-in-1 product! Een rubberen basis is een nieuwe dimensie van ondoorzichtige basissen! Het kan…

  € 9,95
 • DEMOFILM

  rubberbase camouflage
 • rubber base Camouflage Skin Color nr. 9
  rubber base Camouflage Skin Color nr. 9

  Rubberen basis 2in1 Camouflage MollyLac Skin Color 10 g Nr. 9Maak kennis met de unieke 2in1 producten , d.w.z. een rubberbase in het assortiment van de meest modieuze tinten nude en tijdloos roze. Dankzij de perfecte dekking, zeer…

  € 9,95
 • rubber base Camouflage Boom Blush nr. 1
  rubber base Camouflage Boom Blush nr. 1

  Rubberen basis 2in1 Camouflage MollyLac Boom Blush 10 g Nr. 1Maak kennis met de unieke 2in1 producten , d.w.z. een rubberbase in het assortiment van de meest modieuze tinten nude en tijdloos roze. Dankzij de perfecte dekking, zeer…

  € 9,95
 • rubber base Camouflage Nectarine Nude nr. 5
  rubber base Camouflage Nectarine Nude nr. 5

  Rubberen basis 2in1 Camouflage MollyLac Nectarine Nude 10 g Nr. 5Maak kennis met de unieke 2in1 producten , d.w.z. een rubberbase in het assortiment van de meest modieuze tinten nude en tijdloos roze. Dankzij de perfecte dekking,…

  € 9,95
 • rubber base Camouflage True Ivory nr. 6
  rubber base Camouflage True Ivory nr. 6

  Rubberen basis 2in1 Camuflage MollyLac True Ivory 10 g Nr. 6Maak kennis met de unieke 2in1 producten , d.w.z. een rubberbase in het assortiment van de meest modieuze tinten nude en tijdloos roze. Dankzij de perfecte dekking, zeer…

  € 9,95
 • rubber base Camouflage Sunny Beige nr. 7
  rubber base Camouflage Sunny Beige nr. 7

  Rubberen basis 2in1 Camouflage MollyLac Sunny Beige 10 g Nr. 7Maak kennis met de unieke 2in1 producten , d.w.z. een rubberbase in het assortiment van de meest modieuze tinten nude en tijdloos roze. Dankzij de perfecte dekking,…

  € 9,95
 • rubber base Camouflage Cool Nude nr. 8
  rubber base Camouflage Cool Nude nr. 8

  Rubberen basis 2in1 Camouflage MollyLac Cool Nude 10 g Nr. 8Maak kennis met de unieke 2in1 producten , d.w.z. een rubberbase in het assortiment van de meest modieuze tinten nude en tijdloos roze. Dankzij de perfecte dekking, zeer…

  € 9,95
 • Rubber Base Cover 05 – 10ml Reney
  Rubber Base Cover 05 – 10ml Reney

  Met de rubberbase cover 5 kun je snel een gellak manicure creëren dankzij de combinatie van de basecoat met een gekleurde hybride lak, waardoor de dekking wordt vergroot en is perfect voor de Babyboomer en Franse styling.

  De…

  € 9,99
 • Rubber Base Cover 10 – 10ml Reney
  Rubber Base Cover 10 – 10ml Reney

  Met de rubberbase cover 10 kun je snel een gellak manicure creëren dankzij de combinatie van de basecoat met een gekleurde hybride lak, waardoor de dekking wordt vergroot en is perfect voor de Babyboomer en Franse styling.

  De…

  € 9,99
 • Rubber Base Cover 09 – 10ml Reney
  Rubber Base Cover 09 – 10ml Reney

  Met de rubberbase cover 09 kun je snel een gellak manicure creëren dankzij de combinatie van de basecoat met een gekleurde hybride lak, waardoor de dekking wordt vergroot en is perfect voor de Babyboomer en Franse styling.

  De…

  € 9,99
 • Rubber Base Cover 06 – 10ml Reney
  Rubber Base Cover 06 – 10ml Reney

  Met de rubberbase cover 06 kun je snel een gellak manicure creëren dankzij de combinatie van de basecoat met een gekleurde hybride lak, waardoor de dekking wordt vergroot en is perfect voor de Babyboomer en Franse styling.

  De…

  € 9,99
 • Rubber Base Cover 04 – 10ml Reney
  Rubber Base Cover 04 – 10ml Reney

  Met de rubberbase cover 04 kun je snel een gellak manicure creëren dankzij de combinatie van de basecoat met een gekleurde hybride lak, waardoor de dekking wordt vergroot en is perfect voor de Babyboomer en Franse styling.

  De…

  € 9,99
 • Rubber Base Cover 03 – 10ml Reney
  Rubber Base Cover 03 – 10ml Reney

  Met de rubberbase cover 03 kun je snel een gellak manicure creëren dankzij de combinatie van de basecoat met een gekleurde hybride lak, waardoor de dekking wordt vergroot en is perfect voor de Babyboomer en Franse styling.

  De…

  € 9,99
 • Rubber Base Cover 01 – 10ml Reney
  Rubber Base Cover 01 – 10ml Reney

  Met de rubberbase cover 01 kun je snel een gellak manicure creëren dankzij de combinatie van de basecoat met een gekleurde hybride lak, waardoor de dekking wordt vergroot en is perfect voor de Babyboomer en Franse styling.

  De…

  € 9,99
 • rubber base no excess
  rubber base no excess

  EEN RUBBEREN BASIS VOOR HYBRIDE VERNISSEN GUMMY BASE 2IN1 PREMIUM Kleurrijke 2in1 rubberbase voor nagels van Ntn Premium ! Versterk en kleur je nagels! Maak kennis met het product voor speciale taken - Gummy Base.

  Als je…

  € 5,95
 • rubberbase Claresa (17) milky white
  rubberbase Claresa (17) milky white

  Rubberen basis - onvervangbaar voor speciale takenRubberen basis 17

  Zin in een melkachtige ombre? De laatste hit onder de hybride nagelstyling ? Je hebt een duurzame basis , een mooie manicure, maar ook een extreem duurzaam…

  € 6,95
 • rubber base Claresa (19) milky white gold
  rubber base Claresa (19) milky white gold

  Rubberen basis 5 gram

  Wil je de milk ombre style hybride nagels uitproberen , maar dan net even anders? Onze rubberbase maakt het voor u mogelijk - melkwitte kleur met prachtige gouden vlekjes ... moeilijk te weerstaan!

  Probeer…

  € 5,95
 • rubber base semi cover blue silk
  rubber base semi cover blue silk

  Rubber base 2in1 SEMI COVER Blue Silk 10 g Nieuw in nagelstylering Maak kennis met de unieke 2 in1 producten - pastel rubber base

  Alles wat je nodig hebt om dit seizoen te genieten van een prachtige manicure, die niet alleen…

  € 9,95

Wat is rubberbase?

Een rubberbase gel is niet alleen geschikt als basis voor kleurlakken maar je kunt met een rubberbase ook een nagel opbouwen, verstevigen, gescheurde nagels repareren en zelfs de nagelplaat verlengen. 
Rubberbase nagels is een innovatief product. De flexibele bouwbasis zal een grote versterking zijn en bescherming bieden. Het is uiterst flexibel, werkt perfect samen met je natuurlijke nagel en voorkomt afbrokkelen van de nagel. Door de dikke consistentie loopt de rubberbase gellak niet in de nagelriemen. Het heeft  zelfnivellerende eigenschappen.

Alle voordelen van een rubberbase

 • Het zorgt ervoor dat je manicure langer meegaat Het is een gel op een rubber basis en biedt meer flexibiliteit. Ze creëren een beter oppervlak waarop je gellak zich kan hechten, waardoor ze beter op je nagels hechten.  Het versterkt je natuurlijke nagel.

 • Rubber gels zijn dikker dan gewone base gels. Door deze extra dikte kunnen ze je natuurlijke nagels beschermen, vooral als ze erg dun zijn.

 • Het helpt voorkomen dat je nagels breken, Gel op basis van rubber helpt ook om je nagels flexibeler te maken, wat betekent dat je nagels kunnen buigen zonder te breken. Dit helpt als je zwakke en broze nagels hebt die gemakkelijk kunnen breken of barsten.

 • Rubberbase voorkomt dat de gel in de nagelriemen loopt en je kunt gemakkelijk elke nagelvorm bouwen;
   
 • Nagelverlenging - met een rubber base kun je nagels tot 1 centimeter verlengen;
   
 • Nagels uitlijnen - de rubberen base gel is perfect voor problematische nagels. Maakt oneffenheden perfect glad en egaliseert de kleur van de nagels;
   
 • Manicure in mooie kleuren - wist je dat rubberbases en hun uitstekende dekking ervoor zorgen dat je geen  kleur gellak hoeft te gebruiken om een ​​prachtig nageldesign te krijgen? Gewoon een top erover en klaar!

Gebruiksaanwijzing rubberbase:

We raden aan om het te gebruiken op een eerder voorbereide en ontvette nagelplaat.

1. Optioneel - We passen ACID / ACID-FREE PRIMER toe om de nagelplaat te etsen en de hechting van het de rubber base te vergroten.
2. Om de nagel op te bouwen, moet de eerste laag dunner zijn. Hard uit in een UV / LED-lamp - 60 seconden;
3. Na uitharding in de lamp brengen we een tweede, dikkere bouwlaag aan waarmee je de nagel kunt opbouwen.
Hard uit in een UV / LED-lamp - 60 seconden;
4. Rubber base nagels hoeven niet te worden gecleanst (=plaklaagje verwijderen) voordat de kleur gellak wordt aangebracht. De dispersielaag verhoogt de hechting van gellak.

Hoe verwijder je rubberbase?

We verwijderen de rubberbase gel handmatig met behulp van een vijl- / freesmachine, of met een op aceton gebaseerde verwijderaar.
Hierbij zijn onze soaker clips ideaal, je doordrenkt een half wattenschijfje of bolletje watten met gellak remover of aceton en plaats deze op de nagel. Zet nu de soaker clip en na ongeveer 10 minuten kun je het geheel verwijderen om vervolgens met een orange woodstick de rubberbase van de nagelplaat te duwen.

 

 

© 2009 - 2022 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss