BIAB wat is het?

Biab is een afkorting voor Builder in a Bottle. Het is een soak-off gel die gebruikt wordt voor het versterken en verlengen van natuurlijke nagels. Biab is een combinatie van gel en acryl, waardoor het de voordelen van beide systemen biedt. Het is een flexibel en duurzaam product dat zorgt voor een sterke en natuurlijk ogende nagel.

Biab kan gebruikt worden om de nagels te verstevigen, te verlengen of om oneffenheden te corrigeren. Het is geschikt voor zowel korte als lange nagels en kan aangebracht worden op zowel de natuurlijke nagel als op tips of sjablonen.

BIAB wat is dat?

Voordelen BIAB 

-De tijdsduur van de behandeling met Biab is relatief kort, waardoor het minder tijd kost om mooie en verzorgde nagels te krijgen.

-Je kunt verschillende nagelvormen creëren. Of je nu houdt van korte, vierkante nagels of lange, puntige nagels, met Biab is alles mogelijk.

-Er is een ruime keuze in kleuren en designs, waardoor je jouw nagels kunt laten matchen met elke outfit of gelegenheid.

-In tegenstelling tot traditionele nagelbehandelingen, zoals acryl of gel, zorgt Biab ervoor dat de natuurlijke nagels niet beschadigd worden.

-De nabehandeling en het onderhoud van de builder in a bottle is relatief eenvoudig. Na een aantal weken kan de Biab-laag worden bijgewerkt, waardoor je langer kunt genieten van mooie en verzorgde nagels.

Kortom, Biab is een veelzijdige en duurzame nagelbehandelingstechniek die steeds meer mensen aanspreekt vanwege de vele voordelen die het biedt.

Wat is beter gellak of biab?

Gellak en BIAB Builder In A Bottle zijn beide populaire opties voor het verkrijgen van mooie en duurzame nagels. Gellak is een gelachtige substantie die wordt aangebracht op de natuurlijke nagel en vervolgens wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp.
Het resultaat is een glanzende en langdurige manicure die wekenlang kan blijven zitten zonder te chippen. BIAB nails daarentegen is een nieuwere techniek waarbij een dikke laag bouwgel direct op de natuurlijke nagel wordt aangebracht, zonder dat daarvoor een basislaag nodig is. Deze gel fungeert als een versterking voor de nagel en zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid. Het grootste verschil tussen gellak en BIAB is dus de manier waarop ze worden aangebracht. Gellak biedt meer kleuropties en is gemakkelijker te verwijderen dan BIAB, maar BIAB biedt een sterkere en langdurigere nagelversterking.

Het uiteindelijke oordeel over welke optie beter is, hangt af van de individuele behoeften en voorkeuren van de gebruiker.

Ben je benieuwd naar onze BIAB producten?

Als je op zoek bent naar een duurzame en langdurige nagelbehandeling, dan is Builder in a Bottle misschien wel iets voor jou. Met BIAB kun je genieten van prachtig uitziende nagels die wekenlang meegaan zonder beschadiging. 

BIAB nails is een innovatieve nageltechniek waarbij een sterke bouwgel wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. Deze gel zorgt voor een stevige basis en versterkt de natuurlijke nagel, waardoor deze minder snel zal breken of scheuren. Het resultaat is een natuurlijke en verzorgde uitstraling die langdurig blijft zitten.

Onze BIAB producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je altijd een look kunt creëren die bij jou past. Of je nu houdt van een subtiele nude tint of liever gaat voor een opvallende glitter, met BIAB is er voor ieder wat wils. Bovendien zijn onze producten eenvoudig aan te brengen, waardoor je zelf thuis kunt genieten van prachtige nagels.

Naast de esthetische voordelen heeft BIAB ook vele andere voordelen. De gel zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel kan ademen, waardoor deze gezond blijft. Daarnaast beschermt de gel de nagel tegen invloeden van buitenaf, zoals water en chemicaliën. Hierdoor blijven je nagels langer mooi en sterk.

Dus, ben je nieuwsgierig geworden naar onze BIAB producten? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment en ontdek de vele mogelijkheden die BIAB te bieden heeft. Of je nu een professional bent of gewoon je nagels thuis wilt verzorgen, met builder in a bottle ben je verzekerd van prachtige en langdurige resultaten. Wacht niet langer en geef je nagels de verzorging die ze verdienen met onze hoogwaardige BIAB producten.

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss