must have

soft gel tips lamp 18 watt - DEMOFILM

Artikel 52 van 52
€ 14,95 € 9,95 (inclusief btw)

extra voordeel - groot ingekocht.

Een fantastisch lampje onder andere ideaal in gebruik met onze soft gel tips, maar ook perfect voor de eerste uitharding wanneer je met fibers werkt zodat je niet iedere keer de gehele hand onder de lamp dient aan te brengen.

U heeft de handen vrij en kan zo gemakkelijk de eerste fixatie van de tips bewerkstelligen. 
Ook perfect voor nailart, breng een strass steentje of andere decoratie aan en hardt direct uit.

De bodem heeft een non slip pad.
Het lampje heeft 5 led lampjes met high power.

 • LET OP! deze lamp heeft alleen een usb aansluiting dus geen gewone stekker.

   

  Beste en snelste Nagel extensions ooit met soft gel tips

  Een nieuwe revolutionaire professionele nagelverlenging in een handomdraai. De gelnagel zelf is al gemaakt in de uitvoering van een full cover softgel tip, deze is in diverse vormen verkrijgbaar, het enige dat je hoeft te doen is deze  gel tip gelnagel aan te brengen met onze x bond basegel of een rubberbase en je hebt een professionele supersnelle gel nagelverlenging. Doordat de soft gel tip tegen de nagelriem geplaatst mag worden heb je ook nog eens veel minder snel uitgroei en door de perfecte vormen van de tips is een nabewerking niet nodig. En ook niet te vergeten ze zijn soak off en net zo gemakkelijk te verwijderen als een gewone gellak. Maar pas op! als je deze soft gel tips éénmaal geprobeerd hebt wil je nooit meer anders.

  GEEN BOUW OF POLYGEL MEER NODIG
  Gebruik alleen onze x bond basegel of een rubberbase.
  BESTE NAIL EXTENSIONS OOIT 
  Deze kit soft gel tips met volledige dekking vormt zich perfect naar de nagel, van de nagelriem tot de vrije rand. Houd 4 weken met de juiste toepassing.
  VOLLEDIGE SET IN 20 MINUTEN 
  Creëer een lichtuithardende, voorgevormde nagelverbetering in slechts 20 minuten of minder.
  REVOLUTIONAIR MATERIAAL 
  Onze soft gel gemaakt van het nieuwste losweekbare soft gelmateriaal, in plaats van het traditionele goedkope ABS-materiaal. Het betekent dunner, flexibeler en natuurlijker.
  VERSCHILLENDE MATEN 
  De soft gel tips box biedt 11 verschillende maten met 50 nagels van elke maat, in totaal 550 stuks. Op elke nageltip staat een klein getal van de overeenkomstige maat. 
  GEMAKKELIJK TE VERWIJDEREN Zachte geltips zijn gemaakt van gel, dus worden verwijderd net als een gellak - de bovenste laag wordt gebroken met een vijl voordat deze wordt afgeweekt met aceton.

  Next Generation Premium Soft Gel Full Cover Tips  nagelverlengingen zijn gemaakt van dezelfde gel die in gellak zit. Dit betekent dat ze een stuk dunner, kneedbaarder en – het beste van alles – er natuurlijker uitzien dan traditionele extensions. Vooral bij je nagelriemen zijn ze extra dun voor de best natural look ever, en geen nabewerking van de cuticle zone wat een enorme tijdsbesparing oplevert.  Ze worden over je hele nagelbed aangebracht. De extensions zijn transparant en ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en lengtes. Ze zijn breukbestendig, flexibel en gevormd uit een zachte gelformule om lichtgewicht nagelverbeteringen te bieden en niet te vergeten ze hebben een prachtige natuurlijke apex en c curve.
  Creëer een voorgevormde nagelverbetering in slechts 20 minuten of minder.

  kit soft gel tips

   

  Voordelen:

  Ons merk soft gel tips werken hetzelfde als de al eerder op de markt gebrachte tips van het merk Gelish. Het fijne is dat je geen bouw of polygel meer nodig hebt maar je kunt ze zowel met onze x bond base (met geintegreerde primer) als met een rubberbase  aanbrengen. Ook met merk Kiara Sky heeft deze tips als gelly tips op de markt gebracht, zie hieronder 2 demofilms.

  De verschillende soorten:

  -medium square
  -medium coffin ballerina
  -medium almond
  -long coffin ballerina
  -medium stiletto

  Ze bieden allen 11 verschillende maten met 50 nagels van elke maat, in totaal 550 stuks. Op elke nageltip staat een klein getal van de overeenkomstige maat.

  Werkwijze:

  Aanbrengen

 • Reinig de handen en nagels.
 • Duw de nagelriemen naar achter
 • Vijl de natuurlijke nagel korter
 • Verwijder de glans van de nagel met een 100/180 buffer en neem vuil en stof restjes weg met een nagel cleaner
 • Bekijk welke soft gel tips je gaat gebruiken en welke maten je nodig hebt, zodat de tip precies past op het nagelbed, vind je niet direct een passende tip, neem een grotere en vijl deze bij totdat de gelly gel tip passend wordt.
  De tips zijn al voorbewerkt (mat transparante gedeelte) dus hoef je deze niet op te ruwen of vooraf met een primer te behandelen als je met onze x bond basegel werkt. Gebruik je een rubberbase dien je zowel op de nagels als op de tips  een primer aan te brengen.
 •  Breng nu direct onze x bond basegel (met geintegreerde primer) en hard deze niet uit, of breng een dun laagje rubberbase aan en hard deze niet uit.
 • Breng nu een redelijke hoeveelheid x bond basegel aan op het gedeelte van de tip dat dichtst bij de nagelriem terecht komt. Op dezelfde wijze kunt u ook een rubberbase gebruiken.
 • Breng de Soft Gel Tip aan op de nagel met een rollende beweging en begin bij de nagelriem. Dit doe je om zo min mogelijk luchtbellen te krijgen.
   
 • soft gel tips
 • Hard elke vinger kort uit met de de mini LED Light voor 20 seconden zodat deze goed op z'n plaats blijft zitten
 • Hard dan alle vijf de nagels van één hand uit, 60 seconden onder een uv/led lamp of 2 minuten onder UV
 • Vijl de tip in vorm met een 180/240 Grit File en buf de nagel met de 100/180 Buffer 
 • Verwijder de stof met een nagel cleaner
 • Breng hierna een nagellak of onze premium gellak aan


  Hoe worden de soft gel tips verwijderd?
 • De zachte geltips zijn gemaakt van gel, dus worden verwijderd net als een gellak - de bovenste laag wordt gebroken met een vijl voordat deze wordt afgeweekt met aceton. 

  Stap 1 Knip je nagelverlengingen af ​​tot net boven je echte nagels

  Stap 2 Vijl de toplaag gel of gellak van elke nagel af, onze premium vijlen zijn hier uitermate geschikt voor.

  Stap 3 Neem een ​​soaker clip, doordrenk een half wattenschijfje of watje met een aceton remover, plaats deze op de nagel en plaats de clip, laat de vloeistof +/- 15 minuten inwerken, gebruik een orange woodstick om de restanten te verwijderen

   

   

 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss