soft gel tips almond nude (2)

Artikel 18 van 22
€ 5,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Soft gel tips almond nude

Deze soft gel tips zijn niet van echte gelnagels te onderscheiden. Ze hebben een gematteerd oppervlak, waardoor ze direct met een top afgelakt kunnen worden, het oppervlak buffen is dus overbodig geworden. De binnenzijde is met een primer behandeld voor een perfecte hechting. De volledige set soft gel tips heeft maar liefst 15 maten. Breng ze aan met onze x bond base gel of gebruik de press on glue gel voor een nog gemakkelijker applicatie. 

Inhoud verpakking:

30 stuks 2x15 maten soft gel tips
orange woodstick + mini vijl

Met onze soft gel tips een nieuwe revolutionaire professionele nagelverlenging in een handomdraai. Wij geloofden onze oren en ogen niet toen dit nieuwe product op de markt kwam. De gelnagel zelf is al gemaakt in de uitvoering van een full cover soft gel tip, deze is in diverse vormen verkrijgbaar, het enige dat je hoeft te doen is deze gel tip gelnagel aan te brengen met onze x bond basegel of een rubberbase (en nieuw onze press on glue gel, zie demofilm verderop) en je hebt een professionele supersnelle gel nagelverlenging. Doordat de soft gel tip tegen de nagelriem geplaatst mag worden heb je ook nog eens veel minder snel uitgroei en door de perfecte vormen van de tips is een nabewerking niet nodig. En ook niet te vergeten ze zijn soak off en net zo gemakkelijk te verwijderen als een gewone gellak. Maar pas op! als je deze soft gel tips éénmaal geprobeerd hebt wil je nooit meer anders. Dit nieuwe revolutionaire product wordt ook wel het salon speed system genoemd. Bekijk vooral onderstaande demofilm! en de lees uitgebreide werkbeschrijving. Heb je eventueel nog vragen schroom vooral niet ons team te benaderen, onze experts hebben alle ervaring om je verder te helpen.

Wij zijn absoluut fan van deze nieuwe manier van soft gel nagels zetten.
Soft gel tips kunnen met een gewone tipknipper eventueel ingekort worden, mocht
je de short uitvoeringen nog te lang vinden of kies direct voor de x short uitvoering.

Soft gel tips aanbrengen met x bond basegel


Soft gel tips aanbrengen met press on glue gel (per 1 januari)

 

Werkwijze soft gel tips:

Aanbrengen

 1. Reinig de handen en nagels.

 2. Duw de nagelriemen naar achter

 3. Vijl de natuurlijke nagel korter

 4. Verwijder de glans van de nagel met een 100/180 buffer en neem vuil en stof restjes weg met een nagel cleaner

 5. Bekijk welke soft gel tips je gaat gebruiken en welke maten je nodig hebt, zodat de tip precies past op het nagelbed, vind je niet direct een passende tip, neem een grotere en vijl deze bij totdat de gelly gel tip passend wordt.
  De tips zijn al voorbewerkt (mat transparante gedeelte) dus hoef je deze niet op te ruwen of vooraf met een primer te behandelen als je met onze x bond basegel werkt. Gebruik je een rubberbase dien je zowel op de nagels als op de tips  een primer aan te brengen.

 6.  Breng nu direct onze x bond basegel (met geintegreerde primer) en hard deze niet uit, of breng een dun laagje rubberbase aan en hard deze niet uit.

 7. Breng nu een redelijke hoeveelheid x bond basegel aan op het gedeelte van de tip dat dichtst bij de nagelriem terecht komt. Op dezelfde wijze kunt u ook een rubberbase gebruiken.

 8. Breng de Soft Gel Tip aan op de nagel met een rollende beweging en begin bij de nagelriem. Dit doe je om zo min mogelijk luchtbellen te krijgen.

  soft gel tips

 9. Hard elke vinger kort uit met de de mini LED Light voor +/- 20 seconden zodat deze goed op z'n plaats blijft zitten

 10. Hard dan alle vijf de nagels van één hand uit, 60 seconden onder een uv/led lamp of 2 minuten onder UV

 11. Vijl de tip in vorm met een 180/240 Grit File en buf de nagel met de 100/180 Buffer 

 12. Verwijder de stof met een nagel cleaner

 13. Breng hierna een nagellak of onze premium gellak aan

Hoe worden soft gel tips verwijderd?

De zachte geltips zijn gemaakt van gel, dus worden verwijderd net als een gellak - de bovenste laag wordt gebroken met een vijl voordat deze wordt afgeweekt met aceton. 

Stap 1 Knip je nagelverlengingen af ​​tot net boven je echte nagels

Stap 2 Vijl de toplaag gel of gellak van elke nagel af, onze premium vijlen zijn hier uitermate geschikt voor.

Stap 3 Neem een ​​soaker clip, doordrenk een half wattenschijfje of watje met een aceton remover, plaats deze op de nagel en plaats de clip, laat de vloeistof +/- 15 minuten inwerken, gebruik een orange woodstick om de restanten te verwijderen

Hoe doe je een fill bij uitgroei met soft gel tips.

Omdat de tips van gel zijn kun je ook de uitgroei opvullen,
gebruik hiervoor onze xbond base gel.
In onderstaande demofilm zie je stapsgewijs de werkwijze.

 

 

© 2009 - 2024 Nagelgroothandel / Nagelproducten/ Nagelspullen online voor acrylnagels / gelnagels / nailart | sitemap | rss